Interessante links

Op deze pagina vindt je links naar de reisorganisaties waar ik tot nu goede ervaringen mee heb. Voor allen geldt: kleine groepen, een goede mix van jong en oud, stellen en singles en vooral veel vrijheid tijdens de reis. De reis naar Antarctica heb ik niet bij een reisorganisatie geboekt, maar zelf geregeld.

 

Als laatste twee links naar de site waar ik deze fotosite heb gebouwd en gehost en naar het programma waarmee ik mijn foto's bewerk.

Shoestring , met deze organisatie was ik in 2003 in India en Nepal, in 2004 in Thailand en in 2005 in Peru en Bolivia. Een prima low-budget organisatie met meestal lokale reisbegeleiding.

Djoser, met deze organisatie was ik in 2006 in Zuid Afrika, Lesotho en Swaziland, de tweede keer in Nepal (2007), Indonesië (2009), China (2013), Cuba (2015), Vietnam & Cambodja (2016), Patagonië (2019), Madagaskar (ook 2019), Turkije (2023) en Kenia en Tanzania (ook in 2023) In Zuidelijk Afrika was er een lokale reisbegeleider (en tevens kok). De overige reizen werden begeleid door Nederlandse reisbegeleiders.

Sawadee, met deze organisatie was ik in 2008 in Ladakh (tweede keer India), ben ik in 2010 naar Mount Everest Base Camp in Nepal geweest (derde keer Nepal), in 2012 voor de derde keer in India, in 2017 in Midden Amerika, in 2021 in IJsland, in 2022 in Ecuador en op de Galapagos eilanden en in 2024 naar Mexico. Zij werken afwisselend met Nederlandse en lokale reisbegeleiders. Een prima organisatie die naast het welzijn van de reizigers ook oog heeft voor het welzijn van de natuur en de lokale bevolking.

Koning Aap, met deze organisatie was ik in 2011 met vriend Paul en een geweldige Nederlandse reisbegeleidster, die vergezeld werd door een Tibetaanse gids, in Tibet en aansluitend voor de vierde keer in Nepal. In oktober 2014 heb ik met Koning Aap een 28 daagse rondreis gemaakt door Marokko. En alweer met een geweldige reisbegeleidster. De laatste trip was in april 2018 naar Japan.

Oceanwide expeditions is de Nederlandse expeditierederij waarmee ik in het begin van 2020 één van de mooiste, zo niet de mooiste reis van mijn leven heb gemaakt: Falkland eilanden, South Georgia en Antarctica. Op de MV Plancius wordt je door de expeditie crew en bemanning volledig in de watten gelegd zonder dat het op een cruise gaat lijken. Hulde voor deze rederij en zijn fantastische personeel.

Jimdo biedt de mogelijkheid om gratis online een website te bouwen. Heel simpel en je hoeft geen kennis van HTML te hebben. Bij de gratis versie komt Jimdo in de domeinnaam te staan. B.v. www.andrefoto.jimdo.com. Ook komt er dan op je site standaard reclame voor Jimdo te staan. Wil je dit niet en wil je een eigen domeinnaam zonder Jimdo erin, dan kun je kiezen voor de betaalde versie met meer GB aan webspace. Voor een vast bedrag per jaar heb je een reclamevrije eigen website inclusief domeinnaam. Ondanks het feit dat deze site reclamevrij is, wil ik toch wel eventjes reclame maken voor Jimdo.

ACDSee is het programma waar ik mijn foto's mee bewerk. Een relatief goedkoop programma waarmee je op simpele wijze je foto's op kunt peppen, bijwerken, de horizon recht kunt zetten, etc. Hier kun je de gratis proefversie downloaden.

 

andrefoto.nl 

© André van der Velden

Copyright ©

LET OP! De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd. De rechten berusten bij de eigenaar van andrefoto.nl.

Om foto's in groot formaat te bestellen of als je toestemming wilt krijgen om mijn foto's te gebruiken of als je een reactie wilt geven op mijn foto's, dan kun je een mail sturen naar: info@andrefoto.nl