Zuid Afrika, Lesotho & Swaziland

2006 was het jaar dat ik voor het eerst van mijn leven op het Afrikaanse continent kwam. Zuid Afrika, Lesotho en Swaziland zijn prachtige landen waar nog veel van de natuur bewaard is gebleven. Er is ook nog veel cultuur, al wordt dat door de globalisering steeds minder. In 3 weken tijd ben ik van Kaapstad via Lesotho en Swaziland naar Pretoria gereisd. Een kampeerreis met een kampeertruck waarbij voornamelijk in wildparken werd gekampeerd. Ik heb daar volop kunnen genieten van het aanwezige wildleven. Doordat ik er in het voorjaar (september) was, was het landschap nog vrij dor. En juist daardoor was het wild goed zichtbaar. Meer informatie over deze reis op deze link.

Klik op de eerste foto voor een vergroting, met de pijltjestoetsen kun je verder bladeren door het album. Met escape kom je terug op de pagina.

andrefoto.nl 

© André van der Velden

Copyright ©

LET OP! De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd. De rechten berusten bij de eigenaar van andrefoto.nl.

Om foto's in groot formaat te bestellen of als je toestemming wilt krijgen om mijn foto's te gebruiken of als je een reactie wilt geven op mijn foto's, dan kun je een mail sturen naar: info@andrefoto.nl