2021 IJsland

Ik had voor dit jaar andere plannen voor een reis, maar door corona werd de keuze beperkt tot alleen Europese bestemmingen. Al jaren lang stond IJsland op mijn verlanglijst. Met nog 15 reisgenoten en een enthousiaste IJslandse gids ben in twee weken tijd IJsland rondgereden. Met on-IJslands mooi weer en temperaturen tot maar liefst 26 graden heb ik volop genoten van de vele watervallen, de gletsjers, de geisers, de lavavelden, de vulkanen en de fjorden. Door corona was het aantal toeristen zo'n 10% van het aantal van vóór corona. Daardoor hebben we volop kunnen genieten van de weidsheid van het landschap en de attracties, zonder daarbij gestoord te worden door grote hoeveelheden andere toeristen. Elk nadeel heb z'n voordeel. Wát een schitterend land!

Klik op de eerste foto voor een vergroting, met de pijltjestoetsen kun je verder bladeren door het album. Met escape kom je terug op de pagina.

andrefoto.nl

© André van der Velden

Copyright ©

LET OP! De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd. De rechten berusten bij de eigenaar van andrefoto.nl.

Om foto's in groot formaat te bestellen of als je toestemming wilt krijgen om mijn foto's te gebruiken of als je een reactie wilt geven op mijn foto's, dan kun je een mail sturen naar: info@andrefoto.nl