2024 Mexico

Het Mexicaanse schiereiland Yucatán grenst aan de zuidkant aan Belize en Guatemala. Samen met deze landen was Yucatán de bakermat van de Maya's. In dit gebied zijn dan ook vele opgravingen te vinden. Naast de archeologische opgravingen van Chitzén Itzá, Uxmal, Palenque en Tulum is het ook een zeer kleurrijk gebied. In veel steden zijn er geen twee huizen naast elkaar die dezelfde kleur hebben. Het is ook een gebied met een rijke natuur. Brulapen, flamingo's pelikanen, leguanen, slingerapen en veel andere dieren. Als laatste is daar natuurlijk de heerlijke en pittige Mexicaanse keuken. Kortom: een reis vol mooie en oude architectuur, cultuur, natuur en culinair genot.

 

Klik op de eerste foto voor een vergroting, met de pijltjestoetsen kun je verder bladeren door het album. Met escape kom je terug op de pagina.

 

andrefoto.nl

© André van der Velden

Copyright ©

LET OP! De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd. De rechten berusten bij de eigenaar van andrefoto.nl.

Om foto's in groot formaat te bestellen of als je toestemming wilt krijgen om mijn foto's te gebruiken of als je een reactie wilt geven op mijn foto's, dan kun je een mail sturen naar: info@andrefoto.nl