Japan

In drie weken tijd door de onderste helft van Japan. Van Fukuoka naar Tokio, grotendeels met een eigen bus en het laatste traject van Kyoto naar Tokio met de razendsnelle Shinkansen trein. Drie weken genieten van de Japanse cultuur en extreme beleefdheid, de shinto en boeddhistische tempels, de kersen bloesem (we hebben het nog nèt mee kunnen maken), de kastelen en vooral van het overheerlijke eten. Een hoogtepunt in de reis was toch wel het verblijf bij een Japans gezin. Dit gezin heeft laten zien wat Japanse gastvrijheid in optima forma inhoudt. Een ander hoogtepunt was het dolfijnen spotten. Ruim honderd exemplaren zwommen rond de boot en zo dichtbij dat je ze kon horen ademen. Japan is één van de schoonste landen van Azië en één van de weinige landen waar Nederlanders water uit de kraan kunnen drinken zonder ziek te worden. Meer over deze reis vind je via deze link.

Klik op de eerste foto voor een vergroting, met de pijltjestoetsen kun je verder bladeren door het album. Met escape kom je terug op de pagina.

andrefoto.nl

© André van der Velden

Copyright ©

LET OP! De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd. De rechten berusten bij de eigenaar van andrefoto.nl.

Om foto's in groot formaat te bestellen of als je toestemming wilt krijgen om mijn foto's te gebruiken of als je een reactie wilt geven op mijn foto's, dan kun je een mail sturen naar: info@andrefoto.nl