2022 Galápagos eilanden

De Galápagos eilanden horen bij Ecuador en was een optionele uitbreiding van mijn Ecuadorreis. En wát een mooie uitbreiding: in 8 dagen aan boord van een kleine catamaran in een internationaal gezelschap zijn we rond de eilanden gevaren. Iedere dag waren er één of meerdere landingen met 9 persoons rubberboten. En als er geen landing was, dan was het snorkelen geblazen. Zowel aan land als onder water hebben we de unieke dieren van de Galápagos eilanden kunnen bewonderen. En het mooie is dat deze dieren geen natuurlijke vijanden kennen en daardoor kun je vrij dicht bij ze komen. Twee van de vele hoogtepunten waren wel het zwemmen met zeeleeuwen en het bezoeken van de broedkolonie van de blauwvoetgenten en de fregatvogels.

Klik op de eerste foto voor een vergroting, met de pijltjestoetsen kun je verder bladeren door het album. Met escape kom je terug op de pagina.

andrefoto.nl

© André van der Velden

Copyright ©

LET OP! De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd. De rechten berusten bij de eigenaar van andrefoto.nl.

Om foto's in groot formaat te bestellen of als je toestemming wilt krijgen om mijn foto's te gebruiken of als je een reactie wilt geven op mijn foto's, dan kun je een mail sturen naar: info@andrefoto.nl