2020 Falklands, South Georgia & Antarctica

Als mij de laatste jaren werd gevraagd: "Waar wil je absoluut nog eens naar toe gaan?", dan was steevast het antwoord: "de Falkland eilanden, South Georgia en Antarctica". Dit jaar was het eindelijk zo ver. 19 dagen aan boord van de MV Plancius voor één van de mooiste reizen die ik ooit heb gemaakt. 19 dagen in de pure ongerepte natuur, ik mocht ruim 100 walvissen zien, zo'n 20 orka's, stormvogels, albatrossen en miljoenen pinguïns. Maar liefst 7 verschillende soorten waarvan de koningspinguïn toch wel één van de meest indrukwekkende was. En dan het varen tussen de grote ijsschotsen en ijsbergen. Als apotheose was daar dan nog de landing op het laatste continent: Antarctica. Een onvergetelijke reis die mede zo onvergetelijk is gemaakt door de perfecte organisatie en het expeditieteam van Oceanwide Expeditions.

Klik op de eerste foto voor een vergroting, met de pijltjestoetsen kun je verder bladeren door het album. Met escape kom je terug op de pagina.

andrefoto.nl

© André van der Velden

Copyright ©

LET OP! De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd. De rechten berusten bij de eigenaar van andrefoto.nl.

Om foto's in groot formaat te bestellen of als je toestemming wilt krijgen om mijn foto's te gebruiken of als je een reactie wilt geven op mijn foto's, dan kun je een mail sturen naar: info@andrefoto.nl