Patagonië en Iguazu

In bijna vier weken tijd heb ik door de onderste helft van  Argentinië en Chili gereisd. Via het schiereiland Valdés, San Carlos de Bariloche, El Chaltén, de Perito Moreno gletsjer, Torres del Paine in Chili naar de zuidelijkste stad ter wereld Ushuaia. En als uitsmijter de watervallen van Iguazu. Een indrukwekkende reis waarbij de nadruk lag op de ruige natuur van Patagonië. Uitgestrekte vlaktes, woeste bergmassieven, indrukwekkende gletsjers en de mooiste watervallen ter wereld zijn er te zien. Een rondreis van ruim 3000 kilometer met de bus en daarnaast ook nog eens 6000 kilometer met het vliegtuig. Lange reisdagen waren onvermijdelijk, maar aangekomen op de bestemming was de beloning steeds groot. Een onvergetelijke reis  waar ik lang naar toe heb geleefd. Het geduld werd meer dan beloond. Ik heb deze reis gemaakt met reisorganisatie Djoser. Meer over deze reis vind je via deze link. 

Klik op de eerste foto voor een vergroting, met de pijltjestoetsen kun je verder bladeren door het album. Met escape kom je terug op de pagina.

andrefoto.nl

© André van der Velden

Copyright ©

LET OP! De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd. De rechten berusten bij de eigenaar van andrefoto.nl.

Om foto's in groot formaat te bestellen of als je toestemming wilt krijgen om mijn foto's te gebruiken of als je een reactie wilt geven op mijn foto's, dan kun je een mail sturen naar: info@andrefoto.nl