India

In 2003 was ik voor het eerst in de noordelijke helft van India tijdens een combireis "India en Nepal" in 3 weken. Tijdens deze eerste kennismaking met dit indrukwekkende land met z'n 1,2 miljard inwoners was ik dusdanig onder de indruk dat ik 9 jaar later besloot om noord India nog eens wat beter te bekijken. In plaats van de 10 dagen destijds, was ik nu ruim 4 weken aan het trekken door de noordelijke helft van India. De grote steden, de heilige Ganges, de Taj Mahal, de vele forten, de Thar woestijn, de jaarlijkse dromedarismarkt in Pushkar, de gouden tempel in Amritsar en alles wat daar tussenin ligt. En dan waren er natuurlijk de prachtige mensen en het heerlijke geurige vegetarische eten. De enige twee dingen die ik niet zal missen zijn het constante lawaai op straat en de opdringerige verkopers. Maar verder; een schitterend land.

Klik op de eerste foto voor een vergroting, met de pijltjestoetsen kun je verder bladeren door het album. Met escape kom je terug op de pagina.

andrefoto.nl

© André van der Velden

Copyright ©

LET OP! De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd. De rechten berusten bij de eigenaar van andrefoto.nl.

Om foto's in groot formaat te bestellen of als je toestemming wilt krijgen om mijn foto's te gebruiken of als je een reactie wilt geven op mijn foto's, dan kun je een mail sturen naar: info@andrefoto.nl